Skip to content

Rólunk

Rólunk
Rólunk

A Sunvita a magyarországi gyümölcsszelet gyártásban sok éves tapasztalattal rendelkező Iwinex Kft saját márkaneve. A vízió a Sunvita márkanév mögött egy egyszerű, bárhova magunkkal vihető és élvezhető, energiában gazdag és nem utolsó sorban egészséges snack család létrehozása volt.

15 évet töltöttünk egy olyan gyártási folyamat kifejlesztésével, ami egyedülálló módon lehetővé teszi a gyártás folyamán alapanyagként felhasznált gyümölcsök fantasztikus ízvilágának, magas antioxidáns és tápanyag tartalmának megőrzését.
A 3000 négyzetméteren elhelyezkedő modern üzemünk megfelel a nemzetközi IFS szabvány elvárásainak.

Mind a 110 munkatársunkkal keményen dolgozunk azon, hogy termékeink valódi és egyszerű összetevőkből készülhessenek. Hiszünk abban, hogy csakis a természetes élelmiszerek rendelkeznek a legmagasabb tápértékkel és alkalmasak legjobban az éhség csillapítására.

Célunk az egészséges snack fogyasztás megkönnyítése. Nincs szükség a gyümölcs mosására, hámozására, szeletelésére. Továbbá termékeink nem tartalmaznak hozzáadott ízesítőt, színezéket és nem trükközünk cukor hozzáadásával.

Gyümölcsszeleteink már 15 ország piacán érhetőek el, és ez a szám folyamatosan bővül.
A fő értékesítési csatornáink a globális élelmiszer láncok (Tesco, Spar, Auchan, Selver, Rimi, Colruyt, Carrefour, Kaufland), helyi kereskedők, drogériák (Rossmann, DM, Müller), bio boltok, sport és fitnesz hálózatok, valamint benzinkutak és automaták. Nyitottak vagyunk és törekszünk új és további együttműködések kialakítására a már meglévő és potenciális forgalmazókkal, viszonteladókkal és partnerekkel egyaránt.

A bércsomagolás területén is erős játékosok vagyunk. Olyan ügyfeleket tudhatunk magunk mellet, mint a Lidl, Tesco, Auchan.

Rólunk
Iwinex company